• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

Doğaya dair her şey Camp and Caravan İstanbul’da

Doğa, kamp ve karavan tutkunlarının Türkiye’deki tek organizasyonu Camp and Caravan İstanbul Fuarı, 21 Şubat – 01 Mart 2020 tarihlerinde, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Horizon Termo Sistemleri gibi alanlarının en iyisi katılımcıların ürün sergileyeceği fuar, Dünyanın en büyük ikinci denizcilik fuarı CNR Avrasya Boat Show’la eş zamanlı olarak düzenlenecek.
 
 
 
 
Kurulduğu 2010 yılından itibaren mobil ısıtma - soğutma sistemleri alanında faaliyet gösteren ve kendi markası Horizon adıyla buzdolabı üretimi de gerçekleştiren Horizon Termo Sistemleri, dünyanın en önemli mobil buzdolabı üreticilerinden İtalyan VITRIFRIGO’nun da distribütörlüğünü yürütüyor.
 
VITRIFRIGO hacim, boyut ve tasarım olarak çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Karavanlara uygun modellerin yanında, çekmeceli, üstten kapaklı taşınabilir, yat ve tekneler için paslanmaz kapaklı ve tırlar için yatak altı modelleri de mevcut.
 
Özellikle 2018 yılında karavanlar için satışa sunulan SLIM150 modeli estetiği, dar ve derinliği azaltılmış tasarımına karşın sunduğu 140 litre hacmi, -18C’ ye kadar soğutabilen 16 litrelik buzluğu, çekmeceli bölmesi ve sessizliği ile karavan üretici ve kullanıcılarının vaz geçilmezi oldu.
 
Siz de, doğaseverlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken Camp and Caravan İstanbul’da sergilenecek teknolojik gelişmelerle, sektördeki yeni araç, ürün ve malzemelerle tanışmak istiyorsanız 21 Şubat’ı ajandanıza not edin.