• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

Türkiye'nin ilk offroad karavan üreticisi Camp & Caravan İstanbul'da

Offroad karavan sektöründe Türkiye'de bir ilk olan Crawler, açık hava aktivelerini bir yaşam biçimi haline getirmiş, şehir yaşamından uzaklaşıp, doğaya yönelmek isteyen insanlar için doğada konfor alanı oluşturmaya devam ediyor. 
 
20 yıllık Gümüş Group bünyesinde %100 yerli üretim ile 2017 yılında Türkiye'nin ve dünyanın offroad karavan ihtiyacını karşılamak amacıyla yola çıkan Crawler, 4 iklim ve her ortamda kullanılabilen arazi karavanları ve karavan aksesuarları ile bu sektördeki atılımlarına hızla devam etmektedir. 4 kıtada, başta Türkiye olmak üzere toplam 11 ülkede büyümeye başlayan firma, ürünlerini tüm dünyaya sunmak amacıyla çalışmalarında büyük bir yol almaktadır.
 
 
Crawler, 21 Şubat - 1 Mart 2020 tarihlerinde CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde offroad karavan kategorisinde yeni modelleriyle, karavan severlere Premium deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda çift akslı adaptif havalı süspansiyonlu çekme karavan kategorisinde olan yeni modeli Batu 535 modeliyle mutfak, wc ve duş kullanımını hem iç mekandan hem de dışardan sağlayarak eşsiz bir kullanım kolaylığı ve tasarım sunuyor. Ayrıca 535 cm uzunluğunda olan yaşam alanına sahip Batu 535, arazi şartlarında üstün performans sergilemesinin yanında seyir yüksekliği ayarlanarak binek otomobiller ile çekildiğinde otoyollarda da şaşırtıcı performans sergilemesinden ötürü, sadece off road kitlesi değil otomobil ve camping kullanıcılarının da tercihi olmaya devam ediyor.
 
 
Yeni modelleri ile de global pazarlarda yer almayı hedefleyen Crawler, Expedition Truck kategorisinde Türkiye'de bir ilk olan ve yeni bir segmenti açacak Man TGM 18.290 4x4 modelini offroad tutkunlarının beğenisine sundu. Hali hazırda seri üretimine başladığı kamyon üstü dizaynlar ile de dünyadaki rakiplerine ses getirecek kompakt bir tasarım ve deneyim sunuyor.
 
 
 
Bunların yanında kamu ve askeri projeler ve de endüstriyel projelere de damgasını vurmaya başlayan Crawler, 4x4 araçları kişiselleştirilmesi ve 4x4 aksesuarları üretmeye başlamasıyla birlikte, bu sektörde tüm ihtiyaçları karşılamayı amaçlamaktadır.
 
Ayrıca Global bir marka olan Mitsubishi ile partner olarak çalışmalarını sürdüren Crawler, Mitsubishi L200 modeline karavan monte etme projesini sürdürmekte ve ilgili modelin satışları bu kapsamda karavanlı olarak gerçekleştirilmektedir.
 
Aynı segmentte yer alan diğer ürünlerin fiyatlarının çok daha altında olan ancak çok daha üstün kalite ve performans sunan Crawler, arazi şartlarında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek pratik ve kompakt ürün seçenekleriyle, kişiye özel üretim yapabilecek bilgi birikimi ve teknolojik alt yapısıyla, hedef kitlesinin beğenesini kazanmaya devam etmektedir. En zor arazi koşullarında bile, konforundan ödün vermek istemeyenlerin vazgeçilmezi olmayı amaçlayan Crawler, doğayla konfor içinde buluşmak isteyenler için fonksiyonel birçok fayda sunarak alışılagelmiş karavandan öte ürünleriyle, pazarın taleplerini hızla karşılamak için çalışmalarını sürdürmektedir.