• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

Camp & Caravan İstanbul'a HOTOMOBİL Geliyor

On binlerce doğasever, Türkiye'nin doğa üzerine hayata geçirilen en prestijli organizasyonu Camp & Caravan İstanbul'da bir araya gelecek. 21 Şubat - 01 Mart 2020 tarihlerinde CNR Avrasya Boat Show'la eş zamanlı düzenlenecek olan fuarda, aralarında Fiat Professional ve Restar işbirliği ile üretilen FIAT Pratico MotoKaravan'ın da olduğu ürünler sergilenecek.


 

Fiat Professional ve Restar işbirliğinin diğer ürünü Hotomobil'in dünya lansmanı da fuarda yapılacak. Hotomobil Çekme Karavan ve Adventure modelleri dört yıldan uzun bir süredir devam eden tasarım, geliştirme ve test sürecinin sonunda ortaya çıktı. HOTOMOBIL dünyanın birçok ülkesindeki doğasevere tamamen yerli sermaye ve tasarımla ulaşacak.

 

Sürekli değişen yaşam ve tatil standartlarına ayak uydurabilen yapısı ile en ince detayına kadar düşünülmüş iç hacim ve yaşam alanları tatil için gereken tüm konforu sunuyor. Kompakt dış yapısı ve akıcı çizgileri ile aynı zamanda günlük araç olarak da kullanılabilme imkanı sağlayan HOTOMOBİL, dinamik sürüş keyfi de sunuyor.

 

Doğaseverlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık veren, her türlü outdoor kıyafetten kamp malzemesine, kanodan çadır ve kamp sandalyesine kadar, kamp ve doğa sporlarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar, bu yıl ikinci kez Camp & Caravan İstanbul'da meraklıları ile buluşacak.