• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

Sektörün en önemli firmaları Camp & Caravan İstanbul’da yerini alıyor

Doğaseverlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık veren, her türlü outdoor kıyafetten kamp malzemesine, kanodan çadır ve kamp sandalyesine kadar, kamp ve doğa sporlarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar, bu yıl ikinci kez Camp & Caravan İstanbul’da meraklıları ile buluşacak. Sektörün en önemli firmaları, alanında Türkiye’nin ilk ve tek fuarı Camp & Caravan İstanbul’da yerini almaya daha şimdiden başladı.   
 
 
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da CNR Avrasya Boat Show’la eş zamanlı düzenlenecek Camp & Caravan İstanbul, doğaseverlerin tatil planlarını yapmadan önce ziyaret etmeleri gereken, Türkiye’deki en prestijli organizasyon olarak ön plana çıkacak. 
 
 
Camp & Caravan İstanbul, doğaseverlerin her türlü ihtiyacını karşılayacak ürün ve donanımın yanı sıra birbirinden eğitici - eğlenceli etkinlik ve seminerlere de ev sahipliği yapacak. Fuarda “Temel Kampçılık Eğitimi”, “Airsoft Başlangıç Eğitimi”, “Yeni Başlayanlar İçin Kamp ve Karavan” ve “Oryatiring Semineri” gibi çok sayıda etkinlik de düzenlenecek. Fuarı ziyaret edecek her yaştan doğasever, dünyada son dönemde popüler olan oryantiring oyununda, önceden yerleştirilmiş hedefleri harita yardımıyla en kısa sürede bulmanın heyecanını yaşayacak.