• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

Hayallerin kadar özgürsün! Camp & Caravan İstanbul

Çoğumuzun kurduğu bir hayal vardır; "Keşke doğa ile daha fazla iç içe olsam, yeşiline dokunup, dağlarına tırmanıp derelerinden doldursam mataramı." diye. Maalesef, özellikle büyükşehir hayatı insanların bu hayalini özgürce gerçekleştirmelerini oldukça zorlaştırıyor.
 
 
Hal böyle olunca insan ve doğanın ilişkisi anlamında alternatif seçenekler daha ön plana çıkıyor. İnsanların kapalı alanlara sıkışıp, ufkunun karşı bina duvarının ötesine geçemediği yürüyüş bantları eşliğinde yapmaya çalıştıkları spor artık yerini doğa sporlarına bırakmaya başladı.
 
 
Tam da bu anlamda, doğaseverlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık veren, her türlü outdoor kıyafetten kamp malzemesine, kanodan çadır ve kamp sandalyesine kadar, kamp ve doğa sporlarına dair her şeyin sergileneceği bir fuar ikinci kez düzenleniyor: Camp & Caravan İstanbul.
 
Dağların zirvesini, ırmakların dalgasını veya mağaraların gizli dehlizlerini keşfetmek isteyen on binlerce doğaseverin geleceği Camp & Caravan İstanbul, CNR Avrasya Boat Show'la eş zamanlı, 21 Şubat - 1 Mart 2020'de, CNR Expo Yeşilköy'de sizi de bekliyor.