• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

7’den 70’e herkes kamp ve karavana akın etti

Türkiye'de kamp ve karavana gönül verenlerin artık yeni bir buluşma noktası var Camp & Caravan İstanbul Fuarı. 23 Şubat'ta CNR Expo yeşilköy'de başlayan fuar, 7'den 70'e her kesimin ilgisini çekti. Beklenenden daha fazla ilgi gören fuar, 3 Mart'a kadar devam etti. 
 
Türkiye’de karavan kültürünün son 5-6 yıldır geliştiğini belirten Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Hayriye Yıldız, “İnsanlar artık yazlıklarına kapanmaktan her yıl aynı yerde tatil yapmaktan sıkıldılar. Bu anlamda karavana ilgi ciddi anlamda arttı. Normalde biz kamp ve karavancıların buluşma noktası sosyal medyaydı. Bu fuarla birlikte kamp ve karavana gönül veren bütün tutkunlar Türkiye’de ilk kez fiziki bir ortamda buluşmuş olduk.
 
 
 
Bu anlamda fuar bizim için büyük önem taşıyor. Fuar ilk kez düzenlendiği için biraz tereddütlüydük, ancak burada insanlarımızın ne kadar doğaya aç olduğunu gördük. 7’den 70’e çoluğu çocuğu herkes geldi fuarı ziyaret etti.
 
Kamp ve karavan tutkunlarının yanı sıra CNR Avrasya Boat Show’u ziyaret eden hemen hemen herkes bu fuara da uğradı. Fuarda insanlara yetişmekte zorlandık. İnsanların içlerinde bir yerde gizli olan kamp ve karavan aşkını burada ortaya çıkardık. Bu fuar dernek olarak misyonumuz olan kamp ve karavancılığı geliştirme hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacak” dedi.