• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

Özgürlüğün tüm yolları CNR Expo'da birleşiyor

CNR Holding tarafından doğa tutkunları için ikinci kez düzenlenen Camp and Caravan İstanbul Fuarı, 21 Şubat - 01 Mart 2020 tarihlerinde, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde organize edilecek. Carpento Caravan gibi, yerli üretimin en önemli temsilcilerinin ürün sergileyeceği fuar, Dünyanın en büyük ikinci denizcilik fuarı CNR Avrasya Boat Show'la eş zamanlı olarak düzenlenecek.
 
 
Kompakt, hafif, konforlu ve kaliteli karavanlar üreten Carpento, rotasını özgürlüğe çeviren doğa tutkunlarının vaz geçilmezleri arasında. Panoramik cam, özgün tasarımı ve kalitesiyle yerli karavan üretiminde farklı bir bakış açısı oluşturan Carpento Caravan'ın, tasarım, mobilya ve mühendislik bileşenleriyle ürettiği çekme karavanlar bu sene de Camp and Caravan İstanbul'da göz dolduracak.
 
 
Titizlikle yürütülen AR-GE ve inovasyon çalışmaları sayesinde geliştirilen Carpento'lar, 750 kg altı ve O1 belgeli olarak özgürlüğün de rotasını çiziyor. Siz de, Carpento ve daha fazlasını yakından görmek istiyorsanız Camp and Caravan İstanbul'u mutlaka ziyaret etmelisiniz.