• Kamp Karavan, Tiny House Fuarı
  • 24-28 Nisan 2024
Kalan Süre

Haberler

Camp and Caravan İstanbul'da evin arkanda, dünya önünde

Kamp ve karavan sektörünün Türkiye'deki tek organizasyonu Camp and Caravan İstanbul Fuarı, 21 Şubat'ta kapılarını açıyor. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuarda, aralarında Türkiye'nin ilk yerli karavan üreticilerinden Başoğlu Karavan gibi sektörün en iyi ve köklü firmaları ürün sergileyecek.
 
 
Başoğlu Karavan, Avrupa standartlarında üretimi ile doğaseverlere hız ve konforu bir arada sunuyor. Başoğlu'nun tamamen özgün tasarımı ile fark yaratan markası CARETTA, Avrupa'dan Avustralya'ya, Japonya'dan Güney Kore 'ye ve hatta Şili'ye kadar birçok ülkede en popüler karavan modelleri arasında olmayı başardı. CARETTA geçtiğimiz yıl Avusturalya Perth şehrinde düzenlenen Caravan Show'da İnnovasyon ödülü alarak başarıları ödüllerine bir yenisini daha ekledi.
 
Üretiminin %80'ini ihraç eden Başoğlu Karavan, yerli karavan tutkunlarının taleplerini de karşılayabilmek için fabrika showroomunun yanı sıra İzmir, Bursa, Kahramanmaraş, Mersin ve Antalya'da bayilikler oluşturdu.
 
Araç değişikliğine gerek kalmadan, her marka ve model araçla kolaylıkla çekilebilen ve 750 kilogramdan daha hafif olan CARETTA Karavan modelleri oldukça pratik. CARETTA'lar üstelik Trafik tescilden de muaflar.
 
Siz de, CARETTA gibi doğaya dair yeni araç, ürün ve malzemelerle tanışmak istiyorsanız Camp and Caravan İstanbul'u mutlaka ziyaret etmelisiniz.